Farsangi kavalkád

Szeged, 2017. február 24.

 

Idén február 24-én, péntek délután tartottuk az iskolai farsangot. Az ötödik tanítási óra után megkezdődött a készülődés a várva várt jelmezbemutatásra. Kettőkor elkezdődött a felvo- nulás. Elsőként a csoportosan beöltöző osztályok (1a, 1b, 2a, 2b, 3a, 4a, 5b, 6b, 7a) rövid, zenés műsorral mutatták meg magukat a közönségnek. Ezt követte az egyéni jelmezesek felvonulása. A publikum nagy tapssal jutalmazta a jelmezes tanulókat, tanáraikat és produk- cióikat. A zsűri nem tudott dönteni a helyezéseket illetően, ezért minden beöltözött diák egy sport szeletet kapott elismerésként.

Ezután az iskolai aulájában az alsósok zenés, táncos játékokban vehettek részt. Kis szussza- nást és technikai szünetet követően öt órától indult a felső tagozatosok diszkója. A tánctól kimerült diákok a büfében nassolnivalót és üdítőt fogyaszthattak. A büfé irányításában és a bulihangulatot megteremtő zenék lejátszásában diákönkormányzatos tanulók segítettek. A rendezvény végeztével jókedvűen hagytuk el iskolánkat.

Az előző évekhez hasonlóan az idei farsang is jó hangulatban zajlott, kikapcsolódtunk ezen a délutánon. Ezúton köszönöm mindazoknak, akik segítettek a rendezvény megszervezésében és részt vettek ezen a vidám mulatságon.

Drágity Dusán
DÖK koordinátor


 

A farsangon készült képeket itt lehet megtekinteni.