Adventi Gyertyagyújtások Szőregen

Szeged, 2018. november 30.

"Kapni jó, de adni még inkább."

 

Kedves Szülők!

 

Mára már hagyománnyá vált, hogy a karácsony közeledtével szombat esténként összegyű- lünk a Rózsák terén és együtt, közösen készülünk a Szeretet Ünnepére.

Az idei évben Nagy Róbert plébános szőregi civil szervezetek képviselőivel gyújtja meg a hit, a remény, a szeretet és az öröm gyertyáit.

December 1. az 1. gyertya lobban lángra.

December 8-án nagy szeretettel várjuk Szőreg legifjabb lakosait, hiszen a műsort követően most is ellátogat hozzánk Szőreg Mikulása.

December 15-én adjuk át az iskola diákjai által összegyűjtött csokoládékat a Gyógyító Bohóc- doktoroknak.

December 22-én A Szőregi Advent Angyala (Avramov András a kezdeményezés ötletgazdája) minden évben teljesíti 5 szőregi hátrányos helyzetű kisgyermek karácsonyi kívánságait.

Számunkra kifejezetten fontos, hogy a hátrányos helyzetű családokban is boldogan teljen a karácsony. A karácsony a szeretet ünnepe, és emiatt is gondoljuk azt, hogy minél több csalá- dot kell segítenünk Nekünk is. A shop.protein márkabolt idén is szeretettel várja az adomá- nyokat, hiszen azt maradéktalanul a rászoruló családok kapják. Tegyük együtt szebbé a karácsonyt ezeknek a családoknak is. Ne feledje, kis adomány is nagy segítség! - mondta el a Szőregi Advent első Angyala, Balázs Attila. Aki a shop.protein márkaboltokban történő vásár- lásokon túl is szeretne segíteni, az 12345678-12345678-12345678 bankszámlára is utalhatja adományát.

A Kossuth Lajos Általános Iskola diákjai december 8-án és 15-én Adventi Vásárral várják az érdeklődőket az iskola aulájában 17.30 órától 19 óráig.

Öltöztessük ünneplőbe szívünket, készüljünk és ünnepeljünk együtt! Várunk mindenkit szeretettel a Rózsák terére az adventi mise után.

 

Kecse-Nagyné Bánszki Zsuzsanna, Avramov András"

 

Kérem osszák meg szülő társaikkal, legyünk együtt a szeretet ünnepén!